Bystyret 15. mai 2013 (Ordinært møte)

SAK 61/13: Interpellasjon fra repr. Vidar Kleppe, DEM, vedr. «Manglende behandlingstilbud for mennesker i varmtvannsbasseng»

odder650

Interpellanten viser til at det i alle år har det vært driftet et bassengtilbud for brukere med utvalgte diagnoser, ved Sørlandets Sykehus avd. Kristiansand. Denne bassengtreningen er nå varslet nedlagt fra uke 23. Demokratene vil be om at Kristiansand kommune om nødvendig i samarbeid med «knutepunkt kommunene» ser på muligheten for å leie sykehusbassenget til fortsatt trening for denne pasientgruppen og spør om ordføreren vil ta et initiativ til dette.

[ca_audio url=»http://kommuneradio.no/wp-content/uploads/6113.mp3″ width=»640″ height=»27″ css_class=»codeart-google-mp3-

player» autoplay=»false»]