Bystyret 15. mai 2013 (Ordinært møte)

SAK 60/13 – Interpellasjon fra repr. Vidar Kleppe, DEM, vedr. «Manglende hjelp og nok mat til å spise seg mett ved Elvegata Omsorgssenter»

Interpellanten hevder at han har blitt kontaktet av beboere og pårørende ved Elvegata omsorgssenter med tilbakemedling om at beboerne ikke fått spist seg mett i påsken. Han spør om ordføreren er enig med Demokratene at denne praksisen snarest må endres slik at alle beboerne ved Kristiansand kommune sine sykehjem, omsorgssenter og i hjemmetjenesten får hjelp og nok mat til å spise seg mette.

[ca_audio url=»http://kommuneradio.no/wp-content/uploads/6013.mp3″ width=»640″ height=»27″ css_class=»codeart-google-mp3-

player» autoplay=»false»]