Bystyret 10. april 2013 (Ordinært møte)

SAK 46/13: Lumberveien 48 m.fl. – detaljregulering – sluttbehandling

odder650
Planområdet ligger mellom Lumberkrysset og Lumber næringsområde i Vågsbygd. Elkem ligger nordøst for planområdet. Sørvest for planområdet ligger Skyllingsheia som innbefatter et viktig lokalt grøntområde.

Planforslaget legger til rette for en relativt tung utnyttelse av et eksisterende villaområde sentralt i Vågsbygd. Dette er i tråd med føringene i kommuneplanen om å bygge tett nær opp til senterområder og kollektivtilbud. Hovedutfordringer i området i forhold til boligkvaliteter på de nye boligene er at området ligger relativt nær en stor industribedrift og et næringsområde og at det bygges i et område som ligger på nordøstsiden av et høydedrag, noe som har betydning særlig for lysforholdene.

[ca_audio url=»http://kommuneradio.no/wp-content/uploads/4611.mp3″ width=»640″ height=»27″ css_class=»codeart-google-mp3-player» autoplay=»false»]