Bystyret 10. april 2013 (Ordinært møte)

SAK 43/13: Helsefremmingsplan for Kristiansand

Helse og sosialdirektøren har utarbeidet en helsefremmingsplan for bedre å møte de utfordringer som kommer på grunn av endringer i befolkningens sammensetning, behov og forventninger. Samtidig skal planen bidra til å styrke kommunes ansvar for folkehelse, forebygging, rehabilitering og helsefremming i alle kommunens tjenester slik de statlige føringene er i samhandlingsreformen, ny lov om helse- og omsorgstjenester og ny lov om folkehelse.

[ca_audio url=»http://kommuneradio.no/wp-content/uploads/4313.mp3″ width=»640″ height=»27″ css_class=»codeart-google-mp3-player» autoplay=»false»]