Kristiansand kommune

Bystyret 12. mars 2013 (Ordinært møte)

Tilbake til arkiverte møter

SAK 40/13: Interpellasjon fra repr. Vidar Kleppe, DEM, vedr. «Medlemskap i Transparency International Norge for Kristiansand kommune»

Foreningen Transparency Internationals sitt formål er å motarbeide all former for korrupsjon, misbruk av stilling og posisjon, og å fremme åpenhet, ansvarlighet og integritet så vel i privat og offentlig sektor som i sivilsamfunnet. I Norge rettes oppmerksomheten særskilt mot mangelfull åpenhet og korrupsjon i næringsvirksomhet, kommunal og statlig forvaltning, og politikk, samt å medvirke til utvikling av institusjonelle ordninger, regelverk og holdninger som sikrer effektiv bekjempelse av korrupsjon. Interpellanten mener derfor at det viktig og riktig at, Kristiansand kommune, nå blir medlem av, Transparency Norge og spør om ordføreren støtter Demokratene i dette.

[ca_audio url=»http://kommuneradio.no/wp-content/uploads/4013.mp3″ width=»640″ height=»27″ css_class=»codeart-google-mp3-player» autoplay=»false»]

Ansvarlig redaktør:
Svanhild Eid

Teknisk ansvarlig:
Alf Otto Fagermo

Denne tjenesten leveres av Radio Metro Sørlandet på vegne av oppdragsgiver. Alt innhold er opphavsrettlig beskyttet. © 2013-2019. Radio Metro Sørlandet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Utviklet av: Alf Otto Fagermo