Bystyret 12. mars 2013 (Ordinært møte)

SAK 39/13: Interpellasjon fra repr. Sissel Andersen, FRP, vedr. «Leasingbiler i Kristiansand kommune»

Kristiansand FrP har fått informasjon om at leasingbilene som spesielt helse og sosial sektoren disponerer koster kommunen betydelig med utgifter grunnet mislighold av leasingavtalene. Bilene har tross flere purringer om innlevering ikke blitt respondert på. Skader og feil på bilene som kunne vært utbedret innen garantien går ut, må dermed repareres og kostnadsføres kommunen til full pris. Interpellanten ønsker derfor på vegne av Kristiansand FrP en redegjørelse fra ordføreren på hvor mange biler er omfattet av avtalen som ikke er overholdt. Videre hva slags rutiner har man på oppfølging av inngåtte leasing/driftsavtaler på kjøretøyen og om det stemmer at mislighold av avtalene har kostet kommunen opp mot en million kroner.

[ca_audio url=»http://kommuneradio.no/wp-content/uploads/3913.mp3″ width=»640″ height=»27″ css_class=»codeart-google-mp3-player» autoplay=»false»]