Kristiansand kommune

Bystyret 12. mars 2013 (Ordinært møte)

Tilbake til arkiverte møter

SAK 38/13: Interpellasjon fra repr. Eva Kvelland, V, vedr. «Hvorfor har ikke Kristiansand uttalt seg om oljeleting i Skagerak?»

arvidg_650Interpellanten viser at ingen av kommunene på Agder har uttalt seg om oljeleting i Skagerrak. Venstre vil ha varig vern av havområdet og mener at denne saken burde vært forelagt politikerne til behandling. Med dette som bakteppe spør interpellanten ordføæreren om hvorfor ikke Kristiansand kommune har avgitt en uttalelse om regjeringens forvaltningsplan for Skagerrak, og om en slik sak ikke burde blitt behandlet politisk. Videre om kommunen har gode nok rutiner for å vurdere hvilke høringssaker som skal forelegges politisk behandling og til slutt hva ordføreren mener om oljeleting i Skagerrak.

[ca_audio url=»http://kommuneradio.no/wp-content/uploads/3813.mp3″ width=»640″ height=»27″ css_class=»codeart-google-mp3-player» autoplay=»false»]

Ansvarlig redaktør:
Svanhild Eid

Teknisk ansvarlig:
Alf Otto Fagermo

Denne tjenesten leveres av Radio Metro Sørlandet på vegne av oppdragsgiver. Alt innhold er opphavsrettlig beskyttet. © 2013-2019. Radio Metro Sørlandet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Utviklet av: Alf Otto Fagermo