Kristiansand kommune

Bystyret 12. mars 2013 (Ordinært møte)

Tilbake til arkiverte møter

SAK 36/13: Forespørsel om salg av Agder Bomdrift AS

Agder Bomdrift AS eies i dag 100 % av Kristiansand kommune. Selskapet har levert gode resultater de siste årene, men er nå i en svært utsatt posisjon ettersom kontraktene snart løper ut. Dermed står bompengeselskapene med muligheter for å få tjenestene utført rimeligere i egenregi ved etablering av et eget selskap eller ved at de kan utnytte den sterke konkurransen i markedet til å presse aktørene til å gi inn tilbud med lave resultatmarginer. For bomselskapene vil det være både tid og kostnadskrevende å etablere og få i drift et nytt selskap og ettersom kontraktene løper ut om få måneder, gjør det denne løsningen problematisk. Denne situasjonen gjør det gunstig for begge parter å gjennomføre et kjøp/salg av Agder Bomdrift AS på dette tidspunktet.

[ca_audio url=»http://kommuneradio.no/wp-content/uploads/3613.mp3″ width=»640″ height=»27″ css_class=»codeart-google-mp3-player» autoplay=»false»]

Ansvarlig redaktør:
Svanhild Eid

Teknisk ansvarlig:
Alf Otto Fagermo

Denne tjenesten leveres av Radio Metro Sørlandet på vegne av oppdragsgiver. Alt innhold er opphavsrettlig beskyttet. © 2013-2019. Radio Metro Sørlandet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Utviklet av: Alf Otto Fagermo