Bystyret 12. mars 2013 (Ordinært møte)

Orienteringssak: Omstillingsprosjektet i Helse & Sosialsektoren

Helse- og sosialdirektøren har i gangsatt et omstillingsprosjekt som skal bidra til at sektoren i større grad står rustet til å møter framtida utfordringer. Prosjektets mål er å lage beslutningsgrunnlag for organisering av framtidas tjenester i Kristiansand. Helse & sosialdirektør, Lars Dahlen og Prosjektleder Svein Ove Ueland orienterer bystyrets medlemmer om prosjektet.

[ca_audio url=»http://kommuneradio.no/wp-content/uploads/ori_hel.mp3″ width=»640″ height=»27″ css_class=»codeart-google-mp3-player» autoplay=»false»]