Bystyret 13. februar 2013 (Ordinært møte)

SAK 20/13: Interpellasjon fra representant Tor Sigbjørn Utsogn, FRP, vedr. «Ulik behandling i Sørlandsparken».

Interpellanten viser til at det er gitt dispensasjon fra reguleringsplanen for ulike treningentre i Sørlandsparken. Bedriften Fitness Lady har ikke fått invilget samme dispensasjon og interpellanten mener dermed at Kristiansand Kommune driver forskjellsbehandling.Han ber derfor om ordføreren kan forklare praksisen. Teknisk direktør svarer på vegne av ordføreren.

[ca_audio url=»http://www.radiosor.no/Audio/2013.mp3″ width=»640″ height=»27″ css_class=»codeart-google-mp3-player» autoplay=»false»]