Bystyret 16. januar 2013 (Ordinært møte)

SAK 8/13: Sørlandsparken – F/K 10 – deler av F/K 9 og F/K/I 10 Detaljregulering. Sluttbehandling etter mekling.

Detaljreguleringsplan for Sørlandsparken, FK 10 – deler av FK9 og FKI 10 ble vedtatt av bystyret i desember 2012 men kunne ikke egengodkjennes da det forelå innsigelse fra fylkeskommunen på formålet tjenesteyting. Begrunnelsen fra fylkeskommunen på innsigelsen er at formålet tjenesteyting i dette området ikke er i tråd med overordnede planer, og at endringer i overordna senterstruktur må tas gjennom overordna planprosesser og ikke i en detaljreguleringsplan.

[ca_audio url=»http://www.radiosor.no/Audio/813.mp3″ width=»640″ height=»27″ css_class=»codeart-google-mp3-player» autoplay=»false»]