Bystyret 16. januar 2013 (Ordinært møte)

SAK 3/13: Innløsning av tomtefesteavtalen for Siloene på Silokaia

Saken gjelder forespørsel om innløsing/salg av silotomten på Silokaia, til fester Lantmännen Cerelia AS. Bystyret inviteres til å ta stilling til om havna kan la fester innløse/kjøpe tomten eller ikke. Havna har vært i kontakt med kommuneadvokaten som ut fra den informasjonen som er fremlagt ikke kan se at innløsingen kommer i konflikt med reglene for offentlige anskaffelser eventuelt annet lovverk gitt at tomtefestelovens kriterier og sedvanlig praksis følges.
[ca_audio url=»http://www.radiosor.no/Audio/313.mp3″ width=»500″ height=»27″ css_class=»codeart-google-mp3-player» autoplay=»false»]