Bystyret 16. januar 2013 (Ordinært møte)

SAK 2/13: Interpellasjon fra repr. Vidar Kleppe, DEM, vedr. «Behov for å opprette et familie- og barnevernsutvalg I Kristiansand»

Klient- og Barnevernsutvalget i Kristiansand ble av det politiske flertallet nedlagt i 2011. Etter den tid har antall saker økt i omfang noe som i følge interpellanten medfører at flere og flere saker blir behandlet uten innsyn. Dette har eksempelvis medført at kontrollutvalget i Kristiansand har mottatt flere klager på saker som barnevernet «administrativt» i Kristiansand kommune har behandlet.

[ca_audio url=»http://www.radiosor.no/Audio/213.mp3″ width=»640″ height=»27″ css_class=»codeart-google-mp3-player» autoplay=»false»]