Bystyret 16. januar 2013 (Ordinært møte)

SAK 17/13: Interpellasjon fra repr. Halvor Fjermeros, Rødt, vedr. «Fartøyvernets framtid og Kristiansand kommunes ansvar»

Interpellanten spør om ordføreren er enig i at budsjettkutt for et fartøyvernsenter i vanskeligheter er et
dårlig signal å sende ut til stat og fylke dersom Bredalsholmen Dokk og Fartøyvernsenter skal fortsette som et trepartssamarbeid.
Han spør også om ordføreren villig til å se på mulighetene for andre former for tilskudd som kan
gis over Kristiansand Eiendoms budsjetter, verftsområdets formelle eier, for å avhjelpe senteret med et tungt vedlikeholdsansvar for det teknisk-industrielle kulturminnet.

[ca_audio url=»http://www.radiosor.no/Audio/1713.mp3″ width=»640″ height=»27″ css_class=»codeart-google-mp3-player» autoplay=»false»]