Bystyret 16. januar 2013 (Ordinært møte)

SAK 14/13: Interpellasjon fra repr. Vidar Kleppe, DEM, vedr. «Innføre en «Dusørordning» for å stoppe taggingen i Kristiansand»

Årlig bruker Kristiansand kommune over en million kroner på å fjerne hærverk og forslumming som tagging påfører den vakre byen vår. Kjennere av taggermiljøet i Kristiansand mener bestemt at individer som utfører disse ugjerningene er en liten gruppe med kjente signaturer som eksempelvis, PF og Boy. Denne kombinasjonen signaturer finner man sammen eller hver for seg i sentrum, Tangen, Lundsbroen, Dronningens gate, UIA, området Oddernes og på bussholdeplassene i Kristiansand. nterpellanten spør om ordføreren, som Demokratene, vil støtte at det i samarbeid med private givere, opprettes en ordning med utlovet dusør, for å få stoppet taggingen i Kristiansand.

[ca_audio url=»http://www.radiosor.no/Audio/1413.mp3″ width=»640″ height=»27″ css_class=»codeart-google-mp3-player» autoplay=»false»]