Bystyret 16. januar 2013 (Ordinært møte)

SAK 11/13: Travparken – felt F/K 16, T 1 mfl – detaljreguleringsplan. Sluttbehandling.

Rambøll Norge fremmer på vegne av Travparken Eiendom og Sørlandets Travpark, samt EPONA ryttersenter detaljreguleringsplan for Travparkområdet i Kristiansand og Lillesand kommune. Bakgrunnen for planen er bl.a. å legge til rette for at hestesportmiljøet får muligheter til å utvikle seg videre i området. Samtidig er det et mål å utnytte kapasiteten til området bedre i sambruk med nye virksomheter, slik at området er i aktivitet i større deler av året.

[ca_audio url=»http://www.radiosor.no/Audio/1113.mp3″ width=»640″ height=»27″ css_class=»codeart-google-mp3-player» autoplay=»false»]