Kristiansand kommune

Bystyret 12. desember 2012 (Handlingsprogram/Budsjett)

Tilbake til arkiverte møter

SAK 183/12: Skolestruktur i Justvikområdet

Med bakgrunn i handlingsprogram 2012-15 ble det utredet tre alternativer der rådmannen foreslo å samle hele barnetrinnet på Havlimyra og legge ned Justvik skole. Oppvekststyret behandlet innstillingen 29. mai 2012 og vedtok å utsette saken for å utrede et et nytt alternativ med å utvide Fagerholt i kombinasjon med rehabilitering av Justvik. Det ble også vedtatt at administrasjonen skulle gjøre de nødvendige forberedelser til at alle sakens alternativer kunne realitetsbehandles så fort det lot seg gjøre. Siden ett alternativ innebar nedleggelse av Justvik skole, medførte vedtaket en formell høring i samsvar med Opplæringsloven og ForvaItningsloven.

[ca_audio url=»http://www.radiosor.no/Audio/18311.mp3″ width=»640″ height=»27″ css_class=»codeart-google-mp3-player» autoplay=»false»]

Ansvarlig redaktør:
Svanhild Eid

Teknisk ansvarlig:
Alf Otto Fagermo

Denne tjenesten leveres av Radio Metro Sørlandet på vegne av oppdragsgiver. Alt innhold er opphavsrettlig beskyttet. © 2013-2019. Radio Metro Sørlandet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Utviklet av: Alf Otto Fagermo