Bystyret 21. november 2012 (Ordinært møte)

SAK 175/12: Dialogarenaer mellom innvandrerbefolkningen og kommunen

I 2006 sluttet bystyret seg til administrasjonens forslag om organisering av innvandrerråd i Kristiansand. Det ble nedsatt et innvandrerråd som skulle være en forsøksordning, og evalueres etter tre år. På bakgrunn av funnene i evalueringsrapporten ble rådet avviklet i september 2011. Bystyret vedtok samtidig at alternative former for dialogarenaer mellom kommunen og minoritetsbefolkningen skulle utredes i egen sak.

[ca_audio url=»http://www.radiosor.no/Audio/17512.mp3″ width=»640″ height=»27″ css_class=»codeart-google-mp3-player» autoplay=»false»]