Bystyret 21. november 2012 (Ordinært møte)

SAK 173/12: Rv 9 – Gartnerløkka – Jørgen Moes gate. Detaljplan. Sluttbehandling

Statens vegvesen er forslagstiller for forslag til detaljplanen som er utarbeidet i samarbeid med Kristiansand kommune. Detaljplanen skal tilrettelegge for en mer bærekraftig byutvikling gjennom tiltak som for eksempel, eget kjørefelt for buss inn mot sentrum, oppgradering av holdeplasser og breddeutvidelse av gang- og sykkelvegen på ovennevnte strekning og etablering av flere sikre fotgjengeroverganger på strekningen.

[ca_audio url=»http://www.radiosor.no/Audio/17312.mp3″ width=»640″ height=»27″ css_class=»codeart-google-mp3-player» autoplay=»false»]