Bystyret 21. november 2012 (Ordinært møte)

SAK 170/12: Interpellasjon fra repr. Vidar Kleppe, DEM, vedr. «Behov for å opprette et familie- og barnevernsutvalg I Kristiansand»

Interpellanten viser til at Klient- og Barnevernsutvalget i Kristiansand ble nedlagt av det politiske flertallet i 2011. Etter den tid har antall saker økt i omfang noe som medfører at flere og flere saker blir behandlet uten “politisk innsyn”. Dette har eksempelvis medført at kontrollutvalget i Kristiansand har mottatt flere klager på saker som barnevernet «administrativt» i Kristiansand kommune har behandlet. Interpellanten ber så ordføreren garantere at evalueringsarbeidet etter nedleggelsen av KBU skal gjennomføres etter de tidsfristene som bystyret tidligere har vedtatt.

[ca_audio url=»http://www.radiosor.no/Audio/17012.mp3″ width=»640″ height=»27″ css_class=»codeart-google-mp3-player» autoplay=»false»]