Bystyret 24. oktober 2012 (Ordinært møte og handlingsprogam)

SAK 145/12: Jaktoddveien – presisering av bestemmelse

Detaljregulering for Jaktoddveien ble vedtatt av bystyret i september 2011. I forbindelse med forhandlinger om utbyggingsavtale har en bedt om en avklaring av planens rekkefølgebestemmelse. Rekkefølgekravet lyder: ”Før det gis igangsettingstillatelse i byggeområde B1 til B5 skal Vågsbygdveien være bygd ut med tilstrekkelig kapasitet frem til Auglandsbukta.” Bakgrunnen for at kommunen startet praksisen med å legge inn rekkefølgekrav på alle nye planer og utbyggingsområder i Vågsbygd og på Flekkerøya er den begrensede kapasiteten Vågsbygdveien har på strekningen Lumber til Andøyakrysset.

[ca_audio url=»http://www.radiosor.no/Audio/14512.mp3″ width=»640″ height=»27″ css_class=»codeart-google-mp3-player» autoplay=»false»]