Bystyret 24. oktober 2012 (Ordinært møte og handlingsprogam)

SAK 141/12: Våg Håndballklubb – søknad om ettergivelse av lån

Bystyrerepresentantene i Kristiansand skal ta stilling til en søknad om å ettergi et kommunalt lån til håndballklubben Våg Håndball. Kommunalutvalget har tidligere behandlet saken og opprettholdte da vedtaket i kulturstyret om ikke å stryke den kommunale gjelden til håndballklubben. Kommunalutvalget vil likevel at Våg får litt lengre tid på seg til å betale tilbake lånet, enn det som opprinnelig var kravet fra kommunen.

[ca_audio url=»http://www.radiosor.no/Audio/14112.mp3″ width=»640″ height=»27″ css_class=»codeart-google-mp3-player» autoplay=»false»]