Bystyret 24. oktober 2012 (Ordinært møte og handlingsprogam)

SAK 140/12: Kunsten i det nye rådhuskvartalet – en helhetlig plan

Kommunalutvalget uttrykte i møtet 28. august 2012 et ønske om at det utarbeides en helhetligplan for kunsten i det nye Rådhuskvartalet. Innspill mottatt i kommunalutvalgets møte og gjennom media i etterkant av dette møtet er tatt med i utarbeidelsen av helhetsplanen. Blant annet bruk av lokale kunstnere, spesielt fokus på mottatte gaver fra vennskapsbyer og andre, navnsetting av møterom, gjenstander med kulturhistorisk verdi og så videre. Helhetsplanen har også med seg vurderinger som er gjort i kunstutvalgets arbeid med kunstplanen, men som ikke nødvendigvis er nedsatt skriftlig i denne. Bystyrerepresentantene bes ta planen til orientering.

[ca_audio url=»http://www.radiosor.no/Audio/14012.mp3″ width=»640″ height=»27″ css_class=»codeart-google-mp3-player» autoplay=»false»]