Bystyret 24. oktober 2012 (Ordinært møte og handlingsprogam)

SAK 138/12: Kvalitets-og utviklingsmelding for skolen i Kristiansand 2012

Høsten 2011 foreslo oppvekststyret at kvalitetsmeldingen skulle skilles ut fra årsrapporten og suppleres med et utfordringsbilde for Kristiansandsskolen. Meldingen skulle leveres for skoleåret og få navnet «Kvalitets- og utviklingsmelding for Kristiansandskolen». Meldingens formål var å beskrive status og grad av måloppnåelse knyttet til ulike sider ved grunnopplæringen i Kristiansand, innenfor seks forhåndsdefinerte områder. Videre skulle meldingen danne grunnlag for en generaldebatt i bystyret om Kristiansandskolens innhold, kvalitet og utfordringer.

[ca_audio url=»http://www.radiosor.no/Audio/13812.mp3″ width=»640″ height=»27″ css_class=»codeart-google-mp3-player» autoplay=»false»]