Bystyret 15. juni 2017

PS 70/17: Utgangspunkt for forhandlinger – Sjøsandsleiren

I forhandlingene med Sjøsanden Feriesenter AS om mulig videre drift av Sjøsandsleiren, deltar rådmann og politisk forhandlingsutvalg sammensatt av ordfører Alf Erik Andersen (FrP), planutvalgsleder Jon Gunnar Ask (H) og opposisjonsleder Even Tronstad Sagebakken (Ap).

Mandal bystyre godkjente i mars 1989 en avtale mellom Sjøsanden Feriesenter AS og Mandal kommune om utbygging og drift av turistanlegg på Sjøsanden kalt Sjøsandleiren. Avtalen strekker seg over 30 år, men har tre års oppsigelsestid, så kommunen måtte gi beskjed innen 2. mars 2016 om avtalen skal forlenges.

I etterkant av dette har Mandal kommune hatt en mulighetsstudie for Sjøsandleiren og nå skal det forhandles med feriesenteret om hvordan den videre driften skal være.

Tore Mydland

1

Denne tjenesten leveres av Radio Sør på vegne av oppdragsgiver. Alt innhold er opphavsrettlig beskyttet. © 2013-2017. Radio Sør arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Utviklet av: Alf Otto Fagermo med god hjelp av WordPress 4.8.1