Bystyret 22. januar 2014 (Ordinært møte + Idrettsdebatt)

SAK 17/14: Interpellasjon fra repr. Vidar Kleppe, DEM, vedr. «Innføring av «hyggelige parkeringsbøter» i Kristiansand».

likestilling

Interpellanten viser til et prosjekt i Fredrikstad der kommunen har gitt ut gule lapper til bilister som ligner på parkeringsbøter, med som i stedet inneholder en hyggelig beskjed og en oppfordring om å parkere på tillate parkeringsplasser.

Den hyggelige beskjeden gjelder kun hvis bilisten ikke har parkert ulovlig tidligere. Interpellanten spør om ordføreren vil medvirke til at det tas et snarlig initiativ ovenfor Kristiansand Parkeringsselskap KF – for å innføre den samme suksessen som Fredrikstad har gjort.

Tore Mydland

0

Denne tjenesten leveres av Radio Sør på vegne av oppdragsgiver. Alt innhold er opphavsrettlig beskyttet. © 2013-2017. Radio Sør arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Utviklet av: Alf Otto Fagermo med god hjelp av WordPress 4.8