Bystyret 22. januar 2014 (Ordinært møte + Idrettsdebatt)

SAK 14/14: Interpellasjon fra repr. Vidar Kleppe, DEM, vedr. «Nødvendigheten av bystyrebehandling av Søm fristrand»

Demokratene har blitt kjent med at Kristiansand bystyre som byens øverste folkevalgte politiske organ «etter planen» ikke skal få seg forelagt saken vedrørende en mulig fornyelse av avtalen med Sørlandets naturistforening og Kristiansand kommune om Søm fristrand – til endelig politisk behandling. Interpellanten viser til at Søm fristrand, ligger i et bolignært konfliktområde – der det beviselig alt for lenge har foregått seksuell aktivitet. Han spør om ordføreren er enig med Demokratene i at denne viktige saken endelig må behandles av byens øverste politiske folkevalgte organ – Kristiansand bystyre.

Glenn Faannessen

Denne tjenesten leveres av Metro Sør på vegne av oppdragsgiver. Alt innhold er opphavsrettlig beskyttet. © 2013-2018. Metro Sør arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.