Bystyret 12. mars 2013 (Ordinært møte)

SAK 35/13: Andøya – 9/384 – detaljregulering – sluttbehandling

Planområdet er på 22,7 dekar og ligger nordvest på Andøya i Vågsbygd. Formålet med planen er å legge til rette for videre utvikling av eksisterende næringsområde med sjørettet næring der det inngår lager/industri og kontorlokaler for ingeniørbaserte tjenester i tilknytning til industriparken. Planområdet ble i 1987 regulert til kontor, i 1995 til industri og i 2011 til ett av sju områder for sjørettet næring i kommuneplanen. I 2009 ga kommunen rammetillatelse til et industribygg sør i planområdet. Nord i planområdet planlegges kontorbygg mot sjøen og parkering i to nivå over lagerhall mot Andøyfaret.

[ca_audio url=»http://kommuneradio.no/wp-content/uploads/3513.mp3″ width=»640″ height=»27″ css_class=»codeart-google-mp3-player» autoplay=»false»]

Tore Mydland

1

Denne tjenesten leveres av Radio Sør på vegne av oppdragsgiver. Alt innhold er opphavsrettlig beskyttet. © 2013-2017. Radio Sør arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Utviklet av: Alf Otto Fagermo med god hjelp av WordPress 4.8.3