Bystyret 12. mars 2013 (Ordinært møte)

SAK 34/13: Galgebergveien 7 – detaljregulering – sluttbehandling

Tiltaket befinner seg på Galgebergtangen i den sydvestlige delen av Lund. Planforslag for Galgebergveien 7 legger til rette for oppføring av inntil 5 boenheter i kjedet bebyggelse/leilighetsbygg med 3 og 2 etasjer. Under planlagt bebyggelse skal det anlegges parkeringskjeller med 8 plasser. I denne forbindelse vil også veien ved planlagt boligtiltak bli noe utvidet og få oppgradert standard.

[ca_audio url=»http://kommuneradio.no/wp-content/uploads/3413.mp3″ width=»640″ height=»27″ css_class=»codeart-google-mp3-player» autoplay=»false»]

Tore Mydland

1

Denne tjenesten leveres av Radio Sør på vegne av oppdragsgiver. Alt innhold er opphavsrettlig beskyttet. © 2013-2017. Radio Sør arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Utviklet av: Alf Otto Fagermo med god hjelp av WordPress 4.8.3