Bystyret 12. mars 2013 (Ordinært møte)

Åpen spørretid: Melissa Lesamana vedr. «Forvaltningsplan for Nordsjøen og Skagerak».

Melissa Lesamana har spørsmål til ordfører Arvid Grundekjøn vedrørende kommunens behandling av «Forvaltningsplan for Nordsjøen og Skagerrak». I følge spørsmålsstiller er forvaltningsplanen av så stor betydning for kystkommunene i vår region at den av demokratiske hensyn burde vært løftet til Bystyret. Hvorfor den ikke har blitt behandlet av kommunens øverste organ, er blant spørsmålene som ordføreren må svare på.

[ca_audio url=»http://kommuneradio.no/wp-content/uploads/aapen_les.mp3″ width=»640″ height=»27″ css_class=»codeart-google-mp3-player» autoplay=»false»]

Tore Mydland

1

Denne tjenesten leveres av Radio Sør på vegne av oppdragsgiver. Alt innhold er opphavsrettlig beskyttet. © 2013-2017. Radio Sør arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Utviklet av: Alf Otto Fagermo med god hjelp av WordPress 4.8.3