Bystyret 12. mars 2013 (Ordinært møte)

Åpen spørretid: Bente Buverud vedr. «Framtidig bruk og vitalisering av kvartal 5»

Spørsmålsstiller opptrer som medlem av brukergruppa for Bentsens Hus, og har spørsmål som vedrører fremtidig bruk og vitalisering av kvartal 5 i Kvadraturen. Ordføreren bes blant annet svare på hvem som skal ha ansvaret for prosjektet for å gjøre bydelen attraktiv for beboere og besøkende. Videre hvordan prosjektet skal utformes og når dette er tenkt satt i gang.

[ca_audio url=»http://kommuneradio.no/wp-content/uploads/aapen_buv.mp3″ width=»640″ height=»27″ css_class=»codeart-google-mp3-player» autoplay=»false»]

Tore Mydland

1

Denne tjenesten leveres av Radio Sør på vegne av oppdragsgiver. Alt innhold er opphavsrettlig beskyttet. © 2013-2017. Radio Sør arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Utviklet av: Alf Otto Fagermo med god hjelp av WordPress 4.8.3